Arpajaisvoittojen päivä

Tänään oli riemastuttava päivä...sain nimittäin postissa kaksi arpajaisvoittoa, joista toisen voitin Täyttä elämää -blogista ja toinen oli yllätysvoitto Koti 3:lle -blogista. 


Koti 3:lle -blogin arpajaisvoitto oli siis kokonaisuutena sisältönsä puolesta täysi yllätys. Mahtavan paketin olikin Anne koonnut minulle. Paketista löytyi vaikka mitä ihanaa...
Toffeekarkkeja...nams
sinkkiset adventtinumerot...nämä tulivat tarpeeseen :-)
...lisää herkkuja: suklaata ja viskipuolukkahilloa/-marmeladia (ei olla vielä maistettu), ihana lusikka ja jouluinen söpö puulaatikko
Täyttä elämää -blogin arvonnassa palkintoina olivat siis jo aiemmin erillisessä postauksessa mainitsemani ihana tyynyliina ja keittiöliina sekä suloinen sydänkoriste. 
Suurkiitos vielä kerran kummallekin!
5

Häämatkasuunnittelua

Maanantait on jotenkin vähän ankeita päiviä ja itseäni piristääkseni ajattelin hieman mietiskellä ensi kesää. Ensi kesänä on häät ja häämatkalle olisi tarkoitus lähteä heti häiden jälkeen eli heinä-elokuussa. Kaukomatka aina kiinnostaa, mutta totesimme, että haluamme viettää kesän kuitenkin Euroopassa, koska viime kesä meni Aasiaa kiertäessä. 


Matkakohteeksi on nyt valikoitunut Kreikka ja ideana on saarihypellä Kykladeja. Lennot olisi tarkoitus ottaa Ateenaan, josta sitten lautalla eteenpäin aina Santorinille asti piipahtaen muutamalla saarella matkan varrella. Ainakin Paroksella, Mykonoksella ja Naxosella olisi tarkoitus yöpyä.


Mielelläni kuulisin vinkkejä ja kommentteja niiltä, jotka ovat kenties joskus saarihypelleet Kykladeilla.


Varattuna on jo tämä hotelli Santorinilta, Kaparini
9

Tee-se-itse-ruusuke

Netistä löytää hyviä ohjeita kaikenlaiseen näpertelyyn. Tällä kertaa kokeilin ruusukkeen tekemistä. Oma ensimmäinen versioni ei aivan onnistunut mallikkaasti, mutta nyt tiedän, että teen tiukemmat silmukat seuraavaan versioon. Ihanaa on se, että näiden ruusukkeiden tekoon voi hyvin käyttää kierrätyspaperia eli mikä tahansa naistenlehti, karttapaperi tai muu jämäpaperi käy hyvin. Itse käytin nuottipaperia.
Niin, ja se ohje löytyi How About Orange -blogista.
5

Koiramäen pajutalli ja kirppissaalis

1. adventin johdosta haimme tänään joulukoristelaatikon kellarista. Esille eivät vielä päässeet kaikki koristeet, mutta jouluvalot ja valkoiset paperiset joulutähdet laitettiin jo paikoilleen.
Kirppiskierroksen lisäksi kävimme tänään Koiramäen Pajutallilla, joka on aivan ihastuttavan tunnelmallinen paikka. Tuoreen korvapuustin tuoksua ei voinut vastustaa, vaan ostosten lomassa oli pakko istahtaa hetkeksi nauttimaan kahvia ja pullaa. Putiikki on täynnä ihastuttavia juttuja, joista kotiin asti pääsivät seuraavat:

Sydänkranssi, joka pääsi ulko-oveen
Söötti pieni talolyhty
Sydämenmuotoinen korttiteline
...ja tietysti myös tikkunekku piti saada.
Päivän kirppissaaliista maitsemisen arvoisia ovat

IvanaHELSINKI:n Bambi-laukku...Bambikuosit ovat lemppareitani
Köyhäinhopeinen tuikkuastia, lasinen sitruspuserrin ja hopeiset pienet veitset
 Ihastuttava piparkakku-magneetti
 ommeltu sydän vessan oveen
...siinähän sitä taas jo olikin kaikenlaista.
2

Itsetehty joulutähti

Aivan älyttömän helppo ohje joulutähden tekemiseen löytyy annekatan blogista.
9

Joulukukkia

Tänään hankittiin muutamat joulukukat...eli yhteensä 5 pientä hyasinttia ja 4 pientä sypressiä. En ehtinyt vielä koristella asetelmia jouluisiksi. Joulumänty meillä onkin jo ennestään. Lisäksi Stockmannilta tarttui mukaan uusi hopeakoriste.


Uusin joulukoriste etualalla
2

Neidille olisi postia

Kierrätyskeskus yllätti tänään, kun löysin sieltä nämä ihanat vanhat postikortit 50 sentin kappalehintaan. En ole ihan varma, että raaskinko sittenkään käyttää näitä askarteluun...
 Korttipinosta löytyi myös kenttäpostia...
 Ihanat vanhat postimerkit
3

Palkinto

Hain tänään postista Tanskasta saapuneen paketin, jossa oli Divas and Dreams -blogista voittamani musta Boligin design-kori. Aivan ihastuttava voitto ja sopii meidän kotiin todella hyvin. 
Lisäksi postin mukana tuli MOO:sta tilaamani tarrat omista valokuvista printattuna. Odottelen myös postikortteja saapuvaksi, mutta ne eivät tulleet vielä tämän lähetyksen mukana.
9

Tee-se-itse-paperikassi

Ensimmäiset protot itsetehdyistä paperikasseista ovat valmiit...vaativat edelleen hiomista, jotta kaikki kulmat ovat suorassa ja paperi asettuu oikein päin jne. Näihin voisi laittaa myös kahvat, mutta itse suosin kassien kiinnilaittamista esim. kuvassa näkyvällä pienellä pyykkipojalla, tarroilla, juuttinarulla tai muulla nauhalla.


Ohjeita paperikassien tekoon löytyy netistä useita ja youtubesta löytyy jopa videoita siitä, miten paperikasseja tehdään. Hakusanaksi vain "how to make paperbag", niin pitäisi löytyä.


In English:

The first prototypes of homemade paper bags are ready! Fine-tuning them for straight edges and proper alignment of the paper is a crucial step. Adding handles is an option, but using methods like the small clothespin shown in the picture, stickers, jute twine, or another ribbon can also work well.

There are numerous tutorials available online for making paper bags, and you can even find videos on platforms like YouTube demonstrating the process. Just search for "how to make paper bag" and you should find plenty of resources to guide you. Good luck with your paper bag crafting! If you have any specific questions or need further assistance, feel free to ask.

https://www.youtube.com/watch?v=CWu3wHXS2LU



Or you can purchase your own paper bags from Amazon*:

Paper bag with handles from Amazon* This is my affiliate link for the bags: https://amzn.to/3FyGAfR
5

Koruja

Eilisillan väkerryksenä pari korua...käsikoru ja jouluinen kaulakoru.
1

Hyasintteja ja joulupalloja

Alla Pinterestiin tallentamani ideat erilaisista tavoista laittaa hyasintit kauniisti esille sekä muutama idea joulupallojen päällystämiseen, mikäli vanhat joulupallot alkavat tympiä.
6

Total Pageviews

All photos of this blog are copyrighted by Absolutely white. Powered by Blogger.

Followers

Google Translator